Drepturi de Autor

AVERTISMENT: Conform legii 8/1996, va atragem atentia ca fotografiile,stirile si tot de pe blog sunt proprietatea AS Ciacova
Asadar preluarea fotografiilor,stirilor sau orice altceva se va face doar indicand sursa, respectiv www.AS-Ciacova.blogspot.com.

22.11.2011

Fotbalul mic te face mare! Gliguta Sebastian fotbalist în esenţă pură

Când era la vârsta grădiniţei visa să ajungă fotbalist. Acest vis a fost implinit la varsta de 15 ani mai exact cand a fost convocat in lotul echipei FC Progresul Ciacova.Acuma la varsta de 16 ani este rezerva la echipa locala FC Progresul Ciacova unde intra pe finalul fiecarui meci.



Născut în Timişoara pe 2 iunie 1995, avea să se remarce pe terenul din Ciacova. La 15 ani debuteaza pentru Progresul intr-un meci din judetul Timis. „A fost un vis să joc la Progresul Ciacova. Ţin minte că era un meci cu Inter Foeni, la acel meci unde am scos o minge sutata de la 20 de m. de sub bara, tot publicul a inceput sa ma aplaude a fost ceva foarte frumos pentur mine.Am avut o echipa formidabila,ne bateam la promovare cu echipele mari din serie. In acest an speram ca sa promovam in liga D.”, ne spune fotbalistul ce a jucat şi la echipa scolii unde a fost antrenat si acolo de profesorii foarte buni care se pricep si acuma. „Tin minte ca la varsta de 14 ani profesorul meu de sport Bosica Aurel mi-a spus ca am niste calitati foarte bune in poarta. De atunci trag din greu ca sa ajung undeva."



Este elev al Liceului Alexandru Mocioni din Ciacova, in clasa a X-Matematica Informatica. Din cate am aflat este un elev disciplinat cu note foarte bune si in plus este si presedintele elevilor.Spera sa termine Liceul Alexandru Mocioni iar dupa sa faca o facultate si sa se tina de fotbal, iar daca sportul rege se va schimba in bine si va avea de castigat va continua meseria aceasta.

La finalul sezonului trecut portarul nostru potrivit un sondaj a fost ales cel mai bun portar din campionat la varsta sa de 16 ani.Noi speram sa se tina de meserie si sa ajunga si el undeva in fotbalul mare si sa nu ne uitae niciodata!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rugam fara cuvinte obscene sau reclame!
Multumim de intalegere cu drag: www.as-ciacova.blogspot.com