Drepturi de Autor

AVERTISMENT: Conform legii 8/1996, va atragem atentia ca fotografiile,stirile si tot de pe blog sunt proprietatea AS Ciacova
Asadar preluarea fotografiilor,stirilor sau orice altceva se va face doar indicand sursa, respectiv www.AS-Ciacova.blogspot.com.

22.11.2011

Fotbalul mic te face mare! Ion Flavius fotbalistul care se gândeşte doar la viitorul altora

Nu a evoluat în fotbalul mare, iar acum nici nu mai are de gând. Vrea să rămână în fotbalul mic, dar să trimită în eşalonele superioare cât mai mulţi jucători din localitatea sa natală. Vorbim în rubrica noastră de astăzi a serialului „Fotbalul MIC te face mare” despre Flavius Ion. Atacant la Progresul Ciacova şi antrenor la echipa de juniori a localităţii, căruia el i-a pus bazele. 
Ion Flavius in acest moment se afla cu echipa lui de juniori pe pozitia a 6-a a campionatului de juniori jud. Timis.
Flavius Ion a început fotbalul de mic. A jucat la juniorii echipei din Banloc, apoi tot la nivel juvenit la CFR Timişoara şi puţin la UTA. Ca senior, a evoluat numai la echipe din zona lui... Jebel, Liebling, Ciacova. Fotbalistul lucrează la o firmă multinaţională, dar fotbalul rămâne prioritatea lui. Este căpitan la Progresul Ciacova, formaţie ce în acest sezon trage la promovarea în liga a IV-a, iar în rest se ocupă de talentele din localitatea natală. „Pe această cale fac un apel, sau o rugăminte, mai ales pentru oamenii din zonă. Veniţi alături de această echipă de seniori si de juniori. Şi în zona rurală sunt talente, care pot fi descoperite şi care ar merita o şansă la cluburile mari. Avem copii talentaţi la Ciacova, dar avem nevoie şi de susţinere. De orice fel de susţinere. Copiii merită tot interesul nostru”, ne-a spus Flavius.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rugam fara cuvinte obscene sau reclame!
Multumim de intalegere cu drag: www.as-ciacova.blogspot.com