Drepturi de Autor

AVERTISMENT: Conform legii 8/1996, va atragem atentia ca fotografiile,stirile si tot de pe blog sunt proprietatea AS Ciacova
Asadar preluarea fotografiilor,stirilor sau orice altceva se va face doar indicand sursa, respectiv www.AS-Ciacova.blogspot.com.

22.11.2011

Situatia dupa etapa 15: Progresul ramane pe locul 1

Deşi a obţinut 3 victorii la masa „verde”, spre marea supărare a rivalilor, Progresul Ciacova merită să-şi petreacă iarna pe prima poziţie a Seriei a II-a. Motivul este simplu, şi-a învins principalele urmăritoare la scor în meciurile directe.

Cu Ghiroda, trupa lui Adi Ianoşev a făcut spectacol, 4-1, iar scorul putea fi chiar mai mare. Cu Solventul, Progresul s-a impus cu 3-0, chiar pe terenul formaţiei din Timişoara. În fine, o altă abonată a podiumului în acest sezon, Juventus Jebel, a pierdut şi ea la Ciacova cu acelaşi scor, 3-0. Ianoşev are meritul că a făcut în primul rând o familie la Ciacova, care a jucat un fotbal bine organizat, chiar dacă antrenamentele au lipsit uneori cu desăvârşire. Cât despre partea financiară, nu se compară cu a altor formaţii... În fine, în ultima etapă, Progresul s-a impus într-o atmosferă deosebită pe teren propriu, cu „vecinii” din Ghilad, 4-1.

CS Ghiroda, sau „echipa arbitrilor” cum este „alintată” de alte grupări, este singura echipă din Judeţ care a avut un început perfect de an, cu 10 victorii din 10 posibile. A urmat apoi eşecul dureros de la Ciacova, apoi încă o înfrângere acasă cu Juventus şi un egal neaşteptat la Utvin, echipă ce nu obţinuse până la acel meci niciun punct. În ultimele etape, trupa lui Nicu Bota şi Florin Pârvu şi-a revenit şi a obţinut şi în ultima rundă o victorie. A fost un 1-0 cu probleme la Pădureni. Spunem probleme, deoarece golul s-a marcat dintr-un penalty contestat de gazde, iar la finalul partidei, arbitrul Cristi Ţuţurigă a fost lovit de un jucător al gazdelor... Oricum evoluţie foarte bună a formaţiei ce anul trecut juca doar în Campionatul Municipal.

Alte echipe cu un parcurs deosebit în această serie au avut Solventul - echipă obişnuită cu podiumul, Juventus Jebel, formaţie ce creşte de la sezon la sezon, AS Jebel, o nou-promovată care joacă un fotbal de bună calitate şi Unirea Cerneteaz II. Oricare dintre aceste echipe poate fi un real arbitru în perspectiva luptei la promovare care se va da cu siguranţă între Ciacova şi Ghiroda.


Seria II
Diniaş - Banloc 2-2
Pădureni - Ghiroda 0-1
Foeni - FC Jebel 1-2
Utvin - Cerneteaz II 3-7
Juventus Jebel - Sânmihaiu Român 8-3
Ciacova - Ghilad 4-1
Urseni - Solventul 0-0 * (cei de la Urseni au folosit un jucator care era suspendat,asteptam decizia AJF.)
Murani - Parţa 2-2


Clasament
1. FC Progresul Ciacova 40 pct.
2. C.S. Ghiroda 37 pct.
3. Solventul Timisoara 29 pct.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rugam fara cuvinte obscene sau reclame!
Multumim de intalegere cu drag: www.as-ciacova.blogspot.com