Drepturi de Autor

AVERTISMENT: Conform legii 8/1996, va atragem atentia ca fotografiile,stirile si tot de pe blog sunt proprietatea AS Ciacova
Asadar preluarea fotografiilor,stirilor sau orice altceva se va face doar indicand sursa, respectiv www.AS-Ciacova.blogspot.com.

27.11.2011

NOI vrem mai multe, nu doar vorbe!

M-am gandit mereu de ce noi, suporterii, suntem pentru majoritatea lumii atat de mici, atat de neinsemnati, atat de ignorati de catre toti din jur ?! De ce au loc pe sticla toti birjarii insa tot noi suntem mereu cei catalogati, de ce sunt promovati toti mafiotii insa tot noi suntem cei condamnati si de ce sunt in prim-plan toti huliganii insa tot noi suntem cei etichetati ?!
La Ciacova foarte multi oameni, mai ales la  echipa de fotbal, toata lumea vrea sa fie trecut sponsor,om importan care ajuta echipa..Dar el nu a facut nimica pentru aceasta echipa. Vrem si noi la echipa aceasta lume serioasa, vrem si noi la echipa aceasta lume care are experienta in acest domeniu si mai ales lume care vine cu sufletul! Acuma la ultimul meci "patronul" echipei noastre favorite Emanuel Filip a venit la noi si ne-a spus sa numai cantam un cantec care era "Cine nu sare,cine nu sare...." credca toata lumea il stie. El ne-a zis sa nu-l mai cantam pentru ca cei de la Unirea Ghilad sunt vecini nostri si nu e frumos sa facem asa ceva. De ce sa nu cantam domnule "patron" ? Pentru ca dumneavoastra faceti un meci aranjat cu ei ? Ne-am saturat in ultima vreme sa auzim asa ceva la Ciacova. Ne-am saturat sa auzim ca "Progresul Ciacova a facut blat..." sau ca "Progresul Ciacova a castigat la masa verde..." ne-am saturat! Asta ar fi prima noastra problema, iar cea de-a doua problema a noastra ar fi urmatoarea: 
De ce la Ciacova nu se face un stadion mai performant....Adica hai sa nu cerem asa de mult, de ce nu se face macar un gard nou ? De ce nu se fac niste trebune noi ? Un acoperis nou ?...Vad ca la alte echipe de exemplu la C.S. Ghiroda s-a putut in scurt timp.Eee stai ca poate nu avem nici fonduri, domnule "patron" pentru ce sunteti patron?
Mai bine termin aici cu aceste critici pentru ca nu cred ca ar face bine! Pana atunci domnule patron si nu numai ganditi-va, pana nu vom face noi primul pas, si nu cred ca va face bine echipei!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rugam fara cuvinte obscene sau reclame!
Multumim de intalegere cu drag: www.as-ciacova.blogspot.com