Drepturi de Autor

AVERTISMENT: Conform legii 8/1996, va atragem atentia ca fotografiile,stirile si tot de pe blog sunt proprietatea AS Ciacova
Asadar preluarea fotografiilor,stirilor sau orice altceva se va face doar indicand sursa, respectiv www.AS-Ciacova.blogspot.com.

29.09.2012

Progresul 1906 Ciacova - FC Jebel, duminica

LIGA A V-a, seria a II-a, etapa a VII-a, Duminica 30.09.2012, disputat la ora 17:00


Din nou acasa! 
Dupa 2 meciuri disputate in deplasare de echipa noastra, deplasari din care am adunat maximum de puncte, astazi s-a disputat un derby zonal de traditie cu vecinii nostrii de la F.C. Jebel.
Dar inainte sa vorbim despre meciul de astazi, sa vorbim putin despre cele 2 deplasari, acum 2 etape in Timisoara cu surprinzatoarea Solventul (care in 6 etape nu a adunat niciun punct.) a fost un meci pe care echipa noastra l-a dominat 75 de minute cand a si avut un avans de 2 goluri prin reusitele lui Leu (minutele 53 si 69). In ultimele 15 minute gazdele au preluat initiativa si pe fondul oboselii echipei noastre dupa efortul depus, in minutul 83 gazdele primesc un penalty  care este transformat, insa pana la final portarul nostru Munteanu (Olteanu) a mentinut poarta intacta avand interventii providentiale.
Weekend-ul trecut echipa noastra s-a deplasat la Jebel pentru derby-ul cu Juventus. Un meci mare facut din nou de echipa noastra care a dominat clar prima repriza cand a si marcat de 2 ori prin Leu (minutul 31), respectiv Turcus (minutul 37) si avand o multime de alte ocazii amintim aici ocazia lui Andrei Lazea care a lovit transversala din livitura libera. In repriza a II-a echipa noastra putea sa isi mareasca avantajul, dar Leu, Ardelean Alex si Secares au ratat desprinderea decisiva. Asa ca in minutul 84 gazdele au redus din diferenta, iar finalul a fost unul greu din punct de vedere moral pentru ca, gazdele au pus presiune si pe arbitru (Dobrisan) care insa nu s-a lasat influentat.
De notat si publicul numeros care a asistat la meci, oameni veniti mai ales din Ciacova pentru a sustine echipa noastra. 
Revenind la meciul de astazi cu F.C. Jebel o echipa puternica si un meci foarte greu, F.C. Jebel a jucat in minus inca din minutul 5 dupa ce un jucator de al nostru a fost lovit cu pumnul, dupa minutul 10 a inceput asediul echipei noastre la poarta adversa, Turcus ratand singur cu portarul, iar pe finalul primei reprize un jucator de al nostru (Leu) si un jucator de al lor au fost eliminati. In repriza a II-a au inceput asediurile la poarta echipei din Jebel, dupa o actiune proprie a lui Flavius, Balta deschide scorul, iar dupa alte 5 minute Flavius preia mingea din jumatatea noastra, dribleaza cativa jucatori si marcheaza singur cu portarul. Tin sa remarc si jocul foarte bun a lui Olteanu! Scor final, Progresul 1906 Ciacova - F.C. Jebel 2-0! De notat si publicul numeros care a asistat la meci, va multumim si va asteptam la fiecare meci! Progresul 1906 Ciacova ocupa locul II cu 15 puncte. 
In etapa viitoare avem deplasare la Diniasanca Dinias, iar echipa de pe locul I, Progresul Gataia are meci greu la Sanmihaiu Roman. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rugam fara cuvinte obscene sau reclame!
Multumim de intalegere cu drag: www.as-ciacova.blogspot.com