Drepturi de Autor

AVERTISMENT: Conform legii 8/1996, va atragem atentia ca fotografiile,stirile si tot de pe blog sunt proprietatea AS Ciacova
Asadar preluarea fotografiilor,stirilor sau orice altceva se va face doar indicand sursa, respectiv www.AS-Ciacova.blogspot.com.

31.01.2012

FC Progresul Ciacova - CS Muncitorul Reşiţa

Progresul CiacovaMuncitorul Reşiţa.gif
        



Sambata la Ciacova are loc primul amical din acest an cu echipa CS Muncitorul Reşiţa. Muncitorul Reşiţa este un club de fotbal din România. În prezent joacă în Liga III, seria a V-a în sezonul 2011-2012, după ce a terminat pe locul 2 în Liga a IV-a, sezonul 2008-2009.

Clubul a promovat în Liga III, după un timp foarte lung la sfârșitul sezonului 2008-09, dar bucuria a fost scurtă, deoarece retrogradat după numai un an in Liga IV.


Meciul va fi de la ora 15:00 la stadionul Progresul din Ciacova. Galeria Ultras-Ciacova va fi si ea prezenta, iar cine va vrea in galerie intalnirea se va face cu o ora inainte de meci in centrul din Ciacova , adica la ora 14:00! Va asteptam sa veniti in numar cat mai mare la acest meci chiar daca afara este frig si la ora meciului se anunta -3° C.





Un comentariu:

  1. Muncitorul Resita joaca tot in Liga IV Caras-Severin si conduce campionatul cu maximum de puncte la sfarsitul turului!
    Bafta.

    RăspundețiȘtergere

Va rugam fara cuvinte obscene sau reclame!
Multumim de intalegere cu drag: www.as-ciacova.blogspot.com